LivøFerie 2023 er forbi -læs mere om den her og hold øje med vores 2024 planer!

SFOF LivøFerie er en perfekt blanding af aktiv højskole og afslappende familieferie

SFOF LivøFerie er en perfekt blanding af højskoleferie og familieferie med fokus på nærværende fællesskaber og bæredygtighed. Det er aktiv og engagerende sommerferie for alle på en af Danmarks smukkeste økologiske, bilfrie øer.  SFOF Livøferie er unik, fordi generationerne mødes på tværs fra alle områder af Danmark. Her er plads til både spædbørn, teenagerne, singlerne, de gamle og alle dem midt imellem.

Vi afholder SFOF Livøferie hvert år i ugerne 28, 29 og 30. Vi er omkring 200 sommerglade mennesker i alle aldre, der er samlet på Livø i hver af ugerne 29 og 30, mens uge 28 er en mindre uge med ca 40 deltagere. Hver uge afholdes som en selvstændig uge med eget studiekredsudbud, og sammen danner vi et fællesskab, en slags lille landsby.  Det er frivillige lejrledere, der i samarbejde med SFOFs bestyrelses Livøudvalg planlægger og afholder SFOF LivøFerie.

SFOF LivøFerie er for dig, der gerne vil på ferie med familien eller alene, engagere dig i mennesker og samtidig begejstres og lære nyt. Vi er en moderne, folkeoplysende sommerhøjskole med professionelle undervisere, foredrag og debat. På Livø kommer du tæt på naturen og bliver en del af fællesskabet. Vi er ude det meste af tiden, deles om praktiske opgaver, bor og spiser sammen i de gamle, rustikke fælleshuse eller i eget telt, og DU er med til at skabe indholdet.

LivøFerie er båret af frivillige kræfter, og du kan støtte vores arbejde ved at blive medlem af SFOF. Det koster dig kun 80,-/år, men gør en stor forskel for os. MobilePay: 68434

 

 

Her kan du se 3 små film om SFOF LivøFerie lavet af Morten Jensen og Johanne Frederikke Mortensen:

Livø natur

Livø studiekredse

Livø stemning

Lær noget nyt hver dag

Hver dag er der fire timers holdundervisning. Der er et nyt program hvert år med et bredt udvalg af studiekredse lige fra fx pileflet, yoga og havkajak, til musik, brætspil og naturvandring. Og selvfølgelig børnelejr for de yngste mens de voksne er i studiekreds. Der er noget for alle aldre og ønsker. Det er det, der gør SFOF LivøFerie helt særlig. Vi samler Danmark bredt og vidt. Alle aldre og alle interesser er velkomne.

 

Ferie med indhold

Om eftermiddagene og aftenerne er der mulighed for at slappe af, lytte til foredrag, deltage i miniworkshops, diskutere livets små og store spørgsmål, gå ture i den storslåede natur, bade, spille bold eller petanque, finde ro i skoven, tænde bål, synge fællessang og meget andet. Som deltager er du med til at skabe fællesaktiviteterne for ugen, og alle kan byde ind med et arrangement eller en aktivitet.

 

Foredrag og debat

Hver uge byder på en udefrakommende foredragsholder med fokus på bæredygtighed/De 17 verdensmål og samfundsrelevant debat. I 2020 havde vi fx besøg af Signe Munk, folketingspolitiker for SF, der holdt oplæg omkring Miljø- og Klimaindsatsen og i 2019 holdt Ihan Haydar, trommeslager i bandet L.I.G.A., foredrag om at komme til Danmark som flygtning fra Irak.

Vi har også afholdt debatdag omkring bæredygtighed med inddragelse af landmanden på Livø Avlsgård og et foredrag om selvforsyning i et bæredygtighedsperspektiv.

Praktiske informationer

Du kan tilmelde dig SFOF LivøFerie herunder og læse mere om alt det praktiske:

Kontakt

Du kan finde svar på det meste ved at kigge rundt på vores hjemmeside. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af dine lejrledere eller SFOF bestyrelses Livøudvalg:

Cindy Lyngholm, Marianne Hundebøll eller Kirsten Almind

Al henvendelse vedrørende betaling & transport sker til Kirsten Almind

Sekretariatet LivøFerie: 40 68 43 02

Lejrledere uge 28 (Lørdag til fredag)

 

Kirsten W. Almind          Mobil: 40684302    Email: kirstenalmind@mail.dk    

  

Anne Gottlieb                 Mobil: 28706829    Email: a.gottlieb53@gmail.com 

Lejrledere uge 29 (lørdag til lørdag)

Maja Roesen:                   Mobil:  22237532    Email: roesenmaja@gmail.com                    

 

Pelle Roesen:                    Mobil:  31758064    Email: pelle_roesen@hotmail.com 

 

Lejrledere uge 30 (lørdag til lørdag)

 Anne Heisterberg              Mobil: 20643134 // Email: anne@vikasku.dk

 

Thor Alder Antorini            Mobil: 60223676    Email: thoraa65@hotmail.com 

SFOF bestyrelses Livøudvalg

              Planlægning, Betaling, transport og tilmelding

Kirsten W. Almind              Mobil: 40684302    Email: kirstenalmind@mail.dk

              Planlægning, Tilmelding og Livø-hjemmeside

Cindy Lyngholm:               Mobil: 31518184    Email: cindylyng@gmail.com

              Planlægning og Tilmelding

Marianne Hundebøll:          Mobil:  21913715    Email: m.hundeboell@gmail.com                    

 

Nærvær, natur & fællesskab, og læring mens vi har det sjovt - det lægger vi vægt på på SFOF Livøferie. Uge 28 adskiller sig fra uge 29 og 30 ved at den går fra Lørdag til fredag og rummer et færre deltagerantal på ca 40, og ved at du vælger fra dag til dag hvilken studiekreds, du gerne vil være med på. Ugens studiekredsudbud byder bl.a. på yoga, musik, naturvandring og andre spændene aktiviteter for børn, unge og voksne.

Studiekredse

Livø skal boble af liv! Vi har i år gjort alt hvad vi kunne for at sammensætte et varieret og spændende program til jer, hvor der gerne skulle være noget for enhver smag, interesse og aldersgruppe, og programmet er en skøn sammensætning af nye studiekredse og populære kendinge.

Studiekredse

Så blev det Livø-tid igen, og vi kan næsten ikke vente til det bliver sommer og datoen slår uge 30! Ferieugen hvor vi på tværs af generationer skal mødes, lege, lytte og udfolde os i både kreative, kropslige og mere fordybende aktiviteter. En uge hvor vi kan mærke fællesskabets muligheder blomstre på vores skønne yndlings-ø i Limfjorden.

Studiekredse