Tilmelding og handelsbetingelser

TILMELDINGEN ER ÅBEN

Vi anbefaler, at du læser vores handelsbetingelser herunder inden tilmelding. Vi glæder os til at se dig!

Vedrørende indkvartering

Hvis du gerne vil overnatte i eget telt men stadig være tilknyttet et af husene, har vi mulighed for et begrænset antal ekstra teltpladser i haverne ved hvert hus i uge 29 og 30. I så tilfælde skal du tilmelde dig telt og skrive i kommentaren, hvilket hus, du ønsker at være tilknyttet.

HANDELSBETINGELSER

Priser

Prisen for deltagelse i SFOF LivøFerie afhænger af din alder og af, om du vil bo i telt eller hus. Udover selve prisen for SFOF LivøFerie kan de enkelte hold have en ekstra deltagerbetaling til køb/leje af materialer. Denne afhænger af holdet og fremgår af de enkelte beskrivelse af studiekredse samt i tilmeldingssystemet. Deltagerprisen omfatter overnatning og mad alle dage, undervisning/børnelejr samt færgetransport til og fra øen.

Betaling af depositum og bekræftelse på tilmelding

Vi anvender Nem-Tilmeld.

Du kan vælge at betale det fulde beløb ved tilmelding via dankort eller Mobile Pay ELLER vælge betalingsmetoden "Faktura" og indbetale depositum 1000,- pr person over 3 år indenfor en uge og restbeløbet senest 31. maj.

Ved tilmelding efter 31. maj SKAL det fulde beløb betales ved tilmelding.

Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding og betaling på e-mail.

VIGTIGT! Ved manglende betaling indenfor fristerne forbeholder SFOF sig ret til at annullere din tilmelding.

Når du vælger at betale med dankort, så kører betalingen igennem NETS' system og et certifikat, der sørger for at alle betalingskortinformationer krypteres. På den måde sikres en nem og sikker betaling. Du har endvidere mulighed for at betale via netbank.

Betaling af restbeløb og endelig tilmelding

Det resterende beløb skal betales senest den 31. maj. Hvis restbeløbet ikke betales rettidigt, risikerer du at miste din plads. Når restbeløbet er betalt, sender vi en bekræftelse pr. e-mail.

Betaling for transport med fællesbus

Opkræves ved tilmeldingen. Se under Transport. Købte billetter til Fællesbussen refunderes ikke.

Holdtilmelding og ved aflysning af hold

Ved tilmelding i uge 29 og 30 kan du kun vælge mellem de hold, der har ledige pladser. Hvis du ønsker at komme på venteliste til et hold, der er fyldt op, kan du skrive det i en kommentar i din tilmelding. Hvis du fortryder dit valg af studiekreds, kan du kontakte Cindy Lyngolm eller Kirsten Almind, så hjælper vi dig med at skifte til et andet hold, hvis der er ledige pladser. Er der mindre end tre uger til SFOF LivøFeries start, kan vi ikke garantere at det er muligt at få et eventuelt holdgebyr retur med mindre en anden overtager pladsen i studiekredsen. Du vil under alle omstændigheder skulle betale et eventuelt holdgebyr til det nye hold, du gerne vil skifte over til.

Der kan være situationer, hvor vi er nødt til at lukke en studiekreds ned, hvis der f.eks. er for få tilmeldte eller en lærer i sidste øjeblik melder afbud. Hvis det er tilfældet i netop den studiekreds, du har ønsket, vil vi kontakte dig og så håber vi, du har lyst til at deltage i et af de andre tilbud.

Afbud

Ved afbud til LivøFerie inden den 31. maj tilbagebetaler SFOF det indbetalte depositum fratrukket administrationsomkostninger på henholdsvis 100 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn/ung (2-17-årige). Ved afbud efter den 31. maj vil depositum ikke blive tilbagebetalt. Melder du afbud mindre end en måned til SFOF LivøFerie tilbagebetales hverken tilmeldingsgebyret eller kursusprisen.

I tilfælde af SFOF LivøFeries aflysning

Ved for lille tilmelding til SFOF LivøFerie forbeholder SFOF sig ret til at aflyse SFOF LivøFerie eller slå uger sammen. Ved en aflysning eller flytning af den uge, du har tilmeldt dig, får du det fulde beløb refunderet, som du har indbetalt til SFOF.