Handelsbetingelser for SFOF LivøFerie

COVID 19

Vi følger de givne retningslinjer fra sundhedsstyrelsen ved feriens start.

I 2020 havde vi gode erfaringer med at organisere nogle skønne ferieuger med nærvær på afstand og god håndhygiejne. Vi spiste fx i faste spisegrupper og undgik dans.

Priser

Prisen for deltagelse i SFOF LivøFerie afhænger af din alder og af, om du vil bo i telt eller hus. Udover selve prisen for SFOF LivøFerie kan de enkelte hold have en ekstra deltagerbetaling til køb/leje af materialer. Denne afhænger af holdet og fremgår af de enkelte beskrivelse af studiekredse samt i tilmeldingssystemet. Deltagerprisen omfatter overnatning og mad alle dage, undervisning/børnelejr samt færgetransport til og fra øen.

Betaling af depositum og bekræftelse på tilmelding

Samtidig med tilmeldingen skal du indbetale depositum. Depositum udgør 1500 kr. pr. voksen deltager og 750 kr. pr børnedeltager. Ved tilmelding efter 31. maj skal hele beløbet (inklusivt depositum) betales ved tilmelding.

Når tilmeldingen er gennemført og depositum er indbetalt, sender vi en bekræftelse pr. e-mail. Din plads i studiekredsen er først reserveret og sikret, når vi har modtaget betaling.

VIGTIGT! Tilmelding er først bindende, når SFOF har modtaget korrekt depositum.

Når du vælger at betale med dankort, så kører betalingen igennem NETS' system og et certifikat, der sørger for at alle betalingskortinformationer krypteres. På den måde sikres en nem og sikker betaling. Du har endvidere mulighed for at betale via netbank.

Der er ingen skjulte gebyrer på betalinger med dankort hos os.

Betaling af restbeløb og endelig tilmelding

Det resterende beløb skal betales senest den 31. maj. Hvis restbeløbet ikke betales rettidigt, risikerer du at miste din plads. Når restbeløbet er betalt, sender vi en bekræftelse pr. e-mail. Betaler du for sent og vi skal minde dig om den manglende betaling, opkræves et administrationsbeløb på 100 kr. Hvis du ikke betaler restbeløb på over 2000 kr efter tre skriftlige henvendelser fra SFOF, fordelt over to uger, slettes din tilmelding. Du vil i en sådan situation ikke kunne få dit depositum retur.

Skylder du efter SFOF LivøFerie et restbeløb på under 2000 kr. til SFOF, lægger vi 100 kr. i administrationsgebyr oveni for hver rykning. Du vil først kunne tilmelde dig næste års SFOF LivøFerie, når du har betalt det skyldige beløb til SFOF.

Betaling for transport med fællesbus Opkræves ved tilmeldingen. Se under Transport.

 

 

Holdtilmelding og ved aflysning af hold

Ved tilmelding kan du kun vælge mellem de hold, der har ledige pladser. Det er muligt at skifte hold helt op til SFOF LivøFerie. Er der mindre end tre uger til SFOF LivøFeries start, er det ikke muligt at få et eventuelt holdgebyr retur med mindre en anden overtager pladsen i studiekredsen. Du vil under alle omstændigheder skulle betale et eventuelt holdgebyr til det nye hold, du gerne vil skifte over til.

Der kan være situationer, hvor vi er nødt til at lukke en studiekreds ned, hvis der f.eks. er for få tilmeldte eller en lærer i sidste øjeblik melder afbud. Hvis det er tilfældet i netop den studiekreds, du har ønsket, vil vi kontakte dig og så håber vi, du har lyst til at deltage i et af de andre tilbud.

Afbud til LivøFerie

Ved afbud inden den 31. maj tilbagebetaler SFOF det indbetalte depositum fratrukket administrationsomkostninger på henholdsvis 100 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn/ung (3-17-årige). Ved afbud efter den 31. maj vil depositum ikke blive tilbagebetalt. Melder du afbud mindre end en måned til SFOF LivøFerie tilbagebetales hverken tilmeldingsgebyret eller kursusprisen. Ved sygdom o.l. henviser vi til afbestillingsforsikring på højskoleophold, som blandt andet kan tegnes via Europæiske Rejseforsikring på tlf. 3325 2525.

I tilfælde af SFOF LivøFeries aflysning

Ved for lille tilmelding til SFOF LivøFerie forbeholder SFOF sig ret til at aflyse SFOF LivøFerie eller slå uger sammen. Ved en aflysning eller flytning af den uge, du har tilmeldt dig, får du det fulde beløb refunderet, som du har indbetalt til SFOF.