Bliv medlem

Det koster kun 100 kr. årligt at blive medlem af SFOF. Dette kan du gøre når du tilmelder dig SFOF LivøFerie via tilmeldingslinket eller alternativt via

MobilePay: 371706 (husk at skrive navn)

Ingen LivøFerie uden lejrlederne! Ingen studiekredse uden underviserne og børnepasserne! - Og ingen LivøFerie uden SFOF og dermed en række frivillige kræfter både på LivøFerie og i kulissen.

SFOF er altså en forudsætning for, at LivøFerie kan gennemføres. Derfor opfordrer vi alle, der har glæde af LivøFerie til at støtte vores arbejder og være med til at SFOF forbliver med at lave spændende, oplysende aktiviteter og events. 

Bliv frivillig eller underviser på Livø

På Livø er der gode muligheder for at involvere sig og bidrage til at alle deltagerne får en dejlig uge. Alle, der arbejder med SFOF LivøFerie er frivillige på nær underviserne, der får løn for de undervisningstimer, de underviser.

Hvert år har vi brug for frivillige, der kan sikre en god oplevelse for deltagerne. Du kan læse mere om de forskellige roller nedenstående. Vi hører gerne fra dig, hvis du er interesseret i at blive frivillig eller underviser på Livø. Vi sikrer dig, at det er sjovt, du får styrket dine kompetencer og at du får mange nye venskaber med dig fra øen.

Lejrledere

Hver uge har 2 af slagsen. Lejrlederne er dem, der sørger for at finde undervisere og få et solidt program på plads, hvor der er aktiviteter for både små, store, mænd og kvinder. På selve ugen sørger de for at alting går op i en højere enhed.

Undervisere

Hver uge har mellem 10-15 studiekredse. Hver studiekreds med voksne deltagere har en underviser, som får løn for at undervise. Underviseren betaler selv sin transport til og fra Livø og derudover et reduceret beløb for kost og logi i løbet af ugen (man har som underviser mulighed for at søge dobbelt husføring på sin side på skat.dk).

Hjælpelærere

Hvis et hold har unge deltagere (under 18 år), så er der ofte tilknyttet en hjælpelærer. Hjælpelæreren får ikke løn men betalt sit ophold samt tilskud til transportomkostninger.

Børnepassere

Som børnepasser sørger du for at Livøs børn har det dejligt, sjovt og rart. Du er helt sikkert den, der får den bedste løn; nemlig kram hver dag. Derudover får du betalt dit ophold samt tilskud til transportomkostninger. Hver uge har 3-6 børnepassere, og du arbejder lidt over 4 timer hver dag (mens forældrene er i studiekreds).

TILMELD DIG HER