Uge 28 / 7.-12. juli TILMELD HER

Nærvær, natur & fællesskab, og læring mens vi har det sjovt - det lægger vi vægt på på SFOF Livøferie. Vi har sammensat et varieret og spændende program med noget for enhver smag, interesse og aldersgruppe. Bæredygtighed er i fokus og indgår i alle studiekredse på forskellig vis.

Uge 28 går fra søndag til fredag og rummer ca. 40-60 deltagere. Du vælger fra dag til dag hvilken studiekreds, du gerne vil være med på, så der er rig mulighed for at prøve forskellige aktiviteter i løbet af ugen eller fordybe dig i én studiekreds alt efter dine ønsker.

Ugens studiekredsudbud byder bl.a. på korsang & musik, naturvandring, akvarel, pileflet og morgenyoga, og andre spændene aktiviteter for børn, unge og voksne. Nedenfor kan du se alle ugens studiekredse med beskrivelse af, hvad du kan deltage i.

Studiekredsene foregår hver dag mellem 9 og 13, og der vil være planlagt flere fælles eftermiddags- og aftensaktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst - blandt andet kreativt værksted, mindre workshops, bål-/pandekageaften, solnedgangstur mm. 

Ugen byder også på spændende foredrag & debatoplæg, bl.a. omkring kunstig intelligens.

Vi glæder os til en skøn uge sammen med jer.

Kærlige hilsner fra Anne og Kirsten

STUDIEKREDSE UGE 28