Pileflet

Alder: Fra 13 år (fra 10 år ifølge med en kendt voksen)

Har du lyst til at prøve kræfter med at flette i pil, vil du hver dag i ugens løb have muligheden for at melde dig på Pileflet - uanset din erfaring med materialet.

Du vil blive introduceret til nogle simple, grundlæggende teknikker, og denne kreative workshop er bygget op omkring, at deltagerne hver dag bliver præsenteret for en ny, lille ting man kan fordybe sig i at lave den pågældende dag. Du kan således vælge én dag i pilefletworkshop - eller dem alle - alt efter hvad du har lyst til næste dag.

Programmet er ikke endeligt, og man må meget gerne komme med input til hvad vi kan flette. Jeg påtænker fuglefoder-stationer, små vaser, lygter, dørstoppere, grenfade, små skibe o.l.

Du kan ikke regne med at komme til at flette kurve, medmindre du ved, at du kun vil på Pileflet-workshop  alle dage eller i forvejen er øvet fletter.

Udgifter til materialer til eget forbrug må påregnes og betales direkte på Livø. 

Jeg glæder mig til at introducere jer for pilefletningens fascinerende og mangfoldige verden, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skabe, når først teknikken er på plads.

Underviser Katja Zimmerman Kreiner er erfaren underviser på LivøFerie og mangeårig vejleder i pileflet. Du kan læse mere om Katja og hendes store fascination af pil på hendes hjemmeside www.katjakreiner.dk