Alder: Fra 15 år

Underviser: Rebecca Zech

Antal deltagere: 15

Yoga er for alle. Vi har alle godt at af komme fra vores hoveder og ned i kroppen, mærke vores egen vejrtrækning og bare være til stede i NUET. Dette kan yoga bla. være med til. Samtidig foregår meget af vores hverdag i et højt tempo - både på og udenfor arbejdspladsen - så her får du muligheden for at sætte tempoet ned, bare være dig og ikke skulle forholde dig til andre end dig selv.

På Yogaholdet kommer vi bl.a. til at arbejde med forskellige yogastillinger, blide stræk, meditation og åndedrætsøvelser. Hvis vejret er til det vil en del af undervisningen foregå ude.

Så et lille frikvarter og pusterum til at lade dig selv op, så du igen kan gå ud i verden og være nærværende og åben.

Medbring yogamåtte, 2 yogablokke og et tæppe. (Hvis du ikke har en yogamåtte, har SFOF et begrænset antal til rådighed.)

Om Underviseren:

Jeg hedder Rebecca og har undervist i yoga en enkelt gang tidligere her på Livø. Jeg kom på Livø som barn og har også som voksen været på LivøFerie med min datter, Ronja. Jeg er til daglig handicaphjælper i Randers, hvor vi bor, og der underviser jeg i yoga og yoga i vand. Jeg har undervist de sidste 19 år i mange former for træning, så du er i trygge og erfarne hænder.

Jeg selv bruger yoga til at skabe ro og balance i mit liv. Her finder jeg tilbage til mig selv.