Kan du godt lide sjov og ballade, men også hygge og fællesskab? Så kan du godt allerede nu glæde dig til årets børnelejr! Vi plejer at være rigtig mange børn på Livøferie i uge 29, og mens de voksne er i studiekreds, vil vi finde på en masse hyggelige, sjove og spændende aktiviteter sammen.

Børnene vil blive delt op i grupper efter alder:

De ældste børn kan glæde sig til en uge med en masse sjove og spændende lege! Måske skal vi på eventyr i troldeskoven, bage snobrød ved bålet, fange krabber på havnen, bygge hemmelige huler og meget, meget andet. Alle kan være med, og vigtigst af alt vil ugen handle om at lære hinanden at kende og finde nye venner.

De yngste børn kan se frem til en rigtig sjov og hyggelig uge, hvor vi skal lege, synge, høre historier og selvfølgelig gå på opdagelse på Livø. Der er også mange dyr på øen, som vi kan besøge, f.eks. hønsene og kattene på gården, køerne på marken, frøerne i skoven og krabberne ved stranden. Vi skal måske også se, om vi kan finde nogle af rumpenissernes spor rundt omkring på Livø.

Praktisk: Medbring en turtaske og drikkedunk. Vi er som udgangspunkt ude uanset vejr, så det er også vigtigt med tøj til alt slags vejr samt solcreme.

Vi glæder os til at være sammen med alle de dejlige børn på Livø

Mange hilsner fra børnepasserne

TILMELD DIG HER