Alder: fra 15 år

Undervisere: Gitte Siglev, Søren Jensen og Torben Olsen

Antal deltagere: 16

Holdgebyr: 715,- leje af kajak og udstyr

Livø Havkajak – Den bedste Studiekreds på vandet.

På Livø Havkajak er der garanti for masser af fællesskab, masser af grin og masser af sjove udfordringer. Som den eneste studiekreds, ser vi hele Livø fra vandsiden – og det er smukt.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, så garanterer vi, at alle vil få den fedeste oplevelse. Der bliver taget hensyn til den enkeltes ønsker og behov, så alle får en max. herlig uge med kajakken.

Vi opfylder Søfartsstyrelsens regler omkring kajakker, sikkerhed og udstyr, og vi øver/leger nogle sjove redningsøvelser, så vi altid kan redde hinanden på vandet.

Som noget af det faste i ugen er bl.a. ”Livø-rundt” i kajakken. En herlig og smuk tur med pauser og sjove indslag. Et kryds over Limfjorden til Rønbjerg, hvor vi spiser is, fiskefrikadeller mm.. turen hjem går via ”Tappen”, hvor vi kommer tæt på de mange nysgerrige sæler.

Det bliver også muligt at nørde balanceøvelser, ro teknik, styretag og grønlændervendinger – samt surf, hvis vi får lidt bølger.

Kajak er skøn motion (ikke hårdt) og ren terapi - så tilmeld dig endeligt, vi har plads til alle. En pakke-/medbring-liste med mere info bliver sendt til deltagerne.

Vi glæder os til Livø og vi glæder os til at se jer alle sammen. 

Alt afhænger også af vejret – så får vi blæst og bølger, så er der masser af sjove udfordringer og surf i dem. I øvrigt ligger Livø således, at der altid er læ et eller andet sted for dem, der vil have roligt vand.

Er du ikke meget vandskræk – så tilmeld dig endeligt. Der vil blive tilsendt en En pakke-/medbring-liste med mere info til deltagerne.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Underviserne Gitte, Søren og Torben er DGI-havkajakinstruktører/vejleder med masser af undervisningserfaring + erfaringer fra havkajakekspeditioner rundt om i verden.

Kontakt: Torben Olsen tlf. 20761093