Havkajak havkajak

Alder: fra 15 år

Undervisere: Lars «1-ben» Lauritsen, Michael Fobian Madsen og Torben Olsen

Antal deltagere: 16

Holdgebyr: 715,- til leje af kajak og udstyr

Tag med Livø Havkajak på eventyr i Limfjorden i det skønneste vand med leg, nydelse og udfordringer for alle. Dette er studiekredsen på vandet du ikke må snyde dig selv for!

Livø Havkajak er for alle - lige fra helt nybegynder til meget øvet. Du skal bare kunne svømme 600 meter - og være glad for vand og ikke alt for vandskræk.

Studiekredsen tilpasses den enkelte således alle får max. udbytte og glæde af at ro kajak. Der vil være fokus på: Sikkerhed, vejret, sammenhold, teamwork, grin, leg, læring, oplevelser, motion, natur, lejrliv og bæredygtighed. Der bliver mulighed for at øve forskellige teknikker, der vil få kajakken til at dreje og danse ballet, samt øve Grønlændervendinger, som giver “gaderespekt” på øen.

Ugens forløb afhænger også af vejret – og vi garanterer en fed uge i kajakkerne! 

Vi har sikkerhedsudstyr, 1. hjælp, group-shelters og masser af idéer til dem, som vil udfordres og masser af ro og besindighed til dem, som bare vil nyde. Der benyttes kun godkendt sikkerhedsudstyr og kajakker, og vi opfylder selvfølgelig Søfartsstyrelsens regler på området.

Er der spørgsmål til kajakstudiekredsen eller til pakkelisten – så kontakt os gerne.

Vi glæder os vildt meget til at være sammen med jer, nyde Livø med kajakken og gøre uge 29 til den bedste uge på hele sommeren!

Om underviserne:

Lars «1-ben» Lauritsen er ny underviser på Livø. Han er en erfaren kajak-roer, instruktør, samt eventyrer. Glæd jer til at se, hvad han kan og lytte til hans beretninger om hans mange eventyr.

Michael Fobian Madsen er ligeledes en erfaren kajakinstruktør, som har været kajak-lærer i uge 30 og nu uge 29. Michael er rar, behagelig og altid forstående overfor nye kajakroere. Han er faktisk ekspert i at tage sig af de helt nye.

Torben Olsen er DGI-Havkajakvejleder, har erfaring fra flere kajakekspeditioner rundt omkring i verden og har været gennemgående kajaklærer på Livø i uge 29 gennem de sidste 12 år.

Kontakt: Torben Olsen, tlf. 20761093 mail torbenolsen@webspeed.dk

Vejledende Pakkeliste:
- Vådragt (vi har nogle stykker med)
- Badeshorts
- T-shirt - IKKE bomuld
- Vindtæt tynd jakke (evt. løbetøj)
- Vådsko, sandaler mm., som kan tåle vand
- Håndklæde
- Let skiftetøj (ekstra t-shirt og shorts)
- Solbriller m. snor + solcreme + læbepomade
- Cap/kasket eller bøllehat
- Vandflaske
- Snacks/energibar eller lign.
- Vandtæt pose
- Masser af godt humør og det store smil

TILMELD DIG HER