Alder: fra 14 år

Underviser: Sofie Bak Hansen

Antal deltagere: 12

Holdgebyr: 160 kr. hvilket inkluderer forskellig mad og drikke på holdet samt knivklinge og tændstål, som vi monterer i frisk træ, så alle får en kniv og et tændstål med hjem.


Friluftsholdet er for dig der gerne vil ud at nyde naturen og arbejde med basisfærdigheder inden for friluftsliv. Vi skal opbygge en lejrplads, hvor vi vil have base hele ugen, og herfra vil vi bl.a. gå på tur i Livøs fantastiske natur, snitte i frisk træ og lave mad på bål.

Fokus er på naturoplevelser og basale færdigheder i at begå sig i naturen; fx hvordan man holder sig mæt,
tør og varm, hvordan man tænder et bål med tændstål, og hvordan man orienterer sig i naturen.

Vi vil lege, udforske, tænke kreativt, øve os og samarbejde og bare være i naturen og reflektere over emner som natursyn og bæredygtigt friluftsliv.

Det bliver udeliv på den lækre måde, hvor man ikke har lyst til at gå ind igen, og hvor alle kan være med uanset niveau og hvor vi undres og lærer sammen.

Da vi skal arbejde med forskelligt craft, er det nødvendigt at medbringe egen snittekniv. (Hvis man ikke ejer en, så kan man få udmærkede snitteknive til under 100 kr. og en god grillkniv kan også gå an) Derudover skal du medbringe tallerken, bestik, og mug/kop og gerne et siddeunderlag. (Det kan bare være en rest af et liggeunderlag)

Hvis du derudover har andet grej, du tænker, vi kunne få brug for, så tag det endelig med. Det kunne være slibesten, økse, håndbor etc.

Der vil i løbet af ugen være mulighed for overnatning i naturen, hvor dit påhæng (børn/partner) er velkomne. Hvis dette har interesse, skal du selv medbringe sovegrej: sovepose og liggeunderlag og evt. en lygte/pandelampe.

Ved evt. spørgsmål kan du kontakte mig på tlf: 26135740 // e-mail: sofiebaktak@icloud.com

Om Underviseren:
Uddannet folkeskolelærer og underviser i grøn 10.kl. Uddannet friluftsvejleder fra Via University College. Sofie har tidligere undervist på Familieholdet på SFOF LivøFerie.