Alder: fra 12 år

Undervisere: Valdemar Hundebøll Benzon og Mads Vodsgård Dreyer

Antal deltagere: 18

Holdgebyr: 100,-

På dette hold dykker vi ned i små og store eventyr gennem brætspil og papir-rollespil. Vi kommer til at hygge med at lærer forskellige spil at kende, både de simple, hurtige spil og de lidt mere komplicerede men mindst lige så sjove brætspil. Der findes mange forskellige genre af brætspil, hvor vi går efter at snuse lidt til flere af dem. Der vil både være nogen spil for de garvede spillere og for helt nybegyndere.

Har man selv et brætspil, er man meget velkommen til at skrive og informere om det til Mads Dreyer og medbringe det til studiekredsen.

Vi kommer også til at dykke ned i papir-rollespillet; her er det fælles fantasi og eventyr vi skaber med hinanden, hvor man kan påtage sig lige den rolle man vil. Her er rollespilssværdet byttet ud med blyanten, men til gengæld er det kun fantasien der sætter grænser. Vi kommer ind på hvordan man laver en god karakter til rollespillet og skaber udvikling for den rolle.

Der vil på holdet være rig mulighed for at prøve kræfter med begge ting.

Vi afholder denne studiekreds for tredje år i streg og vil derfor tage noget af det vi lærte med fra de sidste år med, der vil også være nye ting at lære og spil for dem som var på holdet sidst.

Ønsker man at spille meget bordrollespil, informer da gerne Valdemar på forhånd.

Underviser Valdemar Hundebøll Benzon er 30 år, pædagog og fritidsrollespiller.

Kontakt: valdebenzon@gmail.com 

Underviser Mads Vodsgård Dreyer er 30 år, socialpædagog, rollespils- og brætspilsnørd.

Kontakt: madsvdreyer@gmail.com 

Både Mads og Valdemar er mangeårige Livødeltagere og har tidligere undervist på SFOF LivøFerie.

TILMELD DIG HER