Livø skal boble af liv! Vi har i år gjort alt hvad vi kunne for at sammensætte et varieret og spændende program til jer, hvor der gerne skulle være noget for enhver smag, interesse og aldersgruppe. Bæredygtighed er tænkt ind i de fleste studiekredse på forskellig vis, og vi har bestræbt os på at mange studiekredse er fra 10 år og op. I år har vi som noget nyt et familiehold, hvor hele familien kan være i studiekreds sammen. Der er også Teater, Broget socialistisk broderi, Lav din egen kniv, Den selvforsynende ø og Naturpatruljen - alene i vildmarken som nye studiekredse.  Og så er der de populære kendinge som Havkajak, Snak og æd, Yoga, Pileflet, Maleri og vores 2 musikhold.

I år vil vi (hvis Covid19 forholdene tillader det) opstille en ekstra pavillon – Café Sommerhat – hvor der vil være mulighed for at mødes over en kop kaffe til en rask politisk diskussion, et stilfærdigt slag kort, brætspil, strikketøj el.l.  Vi vil også tilbyde forskellige eftermiddagsmini-workshops i løbet af ugen, som fx Lær at tegne uden at kunne tegne og Pileflet.

Har du noget, du er god til, som du kunne tænke dig at dele med os andre i en eftermiddags-miniworkshop, hører vi meget gerne fra dig! Det kan være alt fra undervisning i begynderguitar, kreative sysler, gøgl, Tai Chi osv.

Vi glæder os til at være sammen med jer!

De kærligste hilsner fra

Marianne & Cindy

 

Studiekredse i uge 29