EFTERMIDDAGSARRANGEMENT

På LivøFerie har du mulighed for at deltage i aktuelle og samfundsrelevante debatoplæg, og vi kan i år tilbyde følgende spændende og aktuelle oplæg i uge 30:

“Muligheder for fred i en verdensorden plaget af stormagtsrivalisering og hybridkrige.”

Med dette tema vil Tobias og Isabel komme med to forskellige oplæg, som har hvert sit fokus i forhold til overskriften, og efterfølgende vil der være mulighed for en god og sund debat om emnet.

Så brug en eftermiddag i debattens og politikkens tegn, hvor der bliver rig mulighed for at dykke ned i de globale politiske krige, som påvirker vores hverdag, og samtidig blive klogere på hvordan muligheder for fred kan imødekommes.

Isabel Bramsen (Ph.d.) er lektor ved Lunds Universitet og forfatter til flere bøger og artikler om international konfliktløsning. Isabel er desuden aktiv i Rådet for International Konfliktløsning (RIKO) og Nordic Women Ediators (NWM).

Tobias Bornakke (Ph.d.) er medstifter af den demokratiske virksomhed Analyse & Tal og formand for Nordisk tænketank for Tech og Demokrati. Til dagligt arbejder han med at kortlægge udenlandsk påvirkningsforsøg i de nordiske lande.

Tobias og Isabel har tidligere afholdt debatstudiekredsen "Fred og Konflikt" på SFOF LivøFerie.