Alder: fra 12 år

Underviser: Olle Markensten

Antal deltagere: 15

Holdgebyr: 155,- til leje af udstyr

I Livøs Musikalske Laboratorium skal vi som altid på vores sammenspilshold spille en masse musik sammen. Fokus vil være på det gode samspil og på at få hinanden til at lyde som en million.

Jeg medbringer sange med et bredt repertoire i forskellige genrer, som kan tilpasses til den enkeltes niveau og interesser. Vi benytter os af grundlæggende musikteori og gehør med fokus på den praktiske anvendelse, som skaber en ramme for improvisation og jam. Dertil gennemgår vi teknikker til, hvordan du kan lære at spille en ny sang – blot ved at lytte.

Er der stemning for det i gruppen, vil vi komponere vores egen sang sammen, ved hjælp af de værktøjer vi har tillært os.

Som altid slutter vi ugen af med et brag af en koncert til afslutningsfesten fredag.

Sammenspilserfaring er en fordel, men ikke et must. Skriv gerne dit foretrukne instrument i tilmeldingen, samt om du er nybegynder, erfaren eller noget derimellem.

Mit mål med denne uge er:

  • at vi lærer os at spille forskellige sange sammen
  • at du kommer hjem med nye værktøjer, som gør det muligt for dig at udforske videre i musikkens verden
  • at du kan begynde lære at spille hvilken som helst sang på egen hånd via gehør
  • at du bliver mere tryg i din improvisation
  • at du bliver inspireret til at begynde skrive egne sange eller kompositioner

Om underviseren:
Olle Markensten er uddannet på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm (bachelor og kanditat). Arbejder til daglig som musiker, sangskriver, musikproducent og komponist. Har opnået platinhits i Danmark og  internationalt og komponeret velrenommeret musik til teater og film. Spiller desuden live med store artister i Sverige og Danmark.

Kontakt:
Mail: olle.markensten@gmail.com 
Tel: 27512147