Alder: for alle

Underviser: Michael Hockenhull

Antal deltagere: 12

Velkommen på årets spændende og yderst aktuelle debatstudiekreds!

Kunstig intelligens eller AI (Artificial Intelligens) som det hedder på engelsk, har været på alles læber siden ChatGPT blev lanceret i November 2020. Men hvad er kunstig intelligens egentlig, og hvilken betydning kommer den til at få for vores samfund?

I denne studiekreds skal vi dykke ned i det spørgsmål, med fokus på en række temaer hvor kunstig intelligens ventes at spille en rolle såsom arbejde og automatisering, bæredygtighed og energiforbrug, undervisning og læring og flere til.

Vi tilgår temaerne ved at læse udvalgte tekster, som vi udforsker gennem diskussion, korte oplæg, og måske også nogle eksperimenter.

Studiekredsen forudsætter ikke nogen teknisk viden, og vi vil udforske både positive samt kritiske perspektiver på teknologien.

Praktisk: Medbring diskussionslyst og nysgerrighed 

Om underviseren:
Jeg hedder Michael Hockenhull, er 36 år, og er Adjunkt på IT-Universitetet i København. Jeg har undervist på ITU i over 10 år, og forsker i krydsfeltet af bæredygtighed og IT – herunder også kunstig intelligens. Som underviser har jeg fokus på at facilitere gode diskussioner, med højt til loftet hvor alle bliver inddraget og får noget ud af det.

Kontakt: michaelhockenhull@gmail.com / 21801204