kor i ødur 

Alder: fra 12 år

Underviser: Mads Kronborg

Holdgebyr: 25,- til kopier

Det kan være stærkt vanedannende at synge harmonier med andre sangglade mennesker. Det bliver både sjovt og lige til, men også udfordrende når Livøs kor skal lære at synge, lytte og støtte sig til hinanden gennem et udvalg af flerstemmige sange og korsatser af forskellig karakter og stilart. I år vil der være bl.a. være pop, klassisk og lækkert smørret soul.

Hvis du vælger kor, vil du på 6 dage både lære din stemme og dine ører bedre at kende. Dine sangerkollegaer vil allerede få en særlig plads i dit hjerte inden opvarmningen er ovre. Du behøves ikke kunne noder men kommer mindst til at lære om at orientere dig i dem.
Undervejs skal vi træne sangteknik som f.eks støtte, vejrtrækning og frasering, mens vi indstuderer og øver repertoiret, der vil blive opført for resten af øen om fredagen.

Underviser Mads Kronborg er dirigent for koret YouNameIt, Underviser i Kor og Mer Kor på Borups Højskole, optræder og udgiver egen musik som singer/songwriter og arbejder desuden som musiker og korleder i en række andre sammenhænge. Han er uddannet musiklærer og har derudover læst musikvidenskab på KU og gået på Voces Academy’s dirigentskole. Mads var korleder på Livø i 2019, 2020 og 2022. Han er også arrangøren bag det 4-stemmige korarrangementet af ”En rund sten ” for sopran, alt, tenor og bas.