Alder: fra 12 år

Underviser: Karoline Kampmann

Antal deltagere: 12

Holdgebyr: 300,-

Med afsæt i COBRA-kunsten, og særligt den danske kunstner Asger Jorn (1914-1935), skal vi male abstrakte billeder og indfange de væsner vi får øje på i billedet.

Med denne inspiration fra COBRA laver vi egne billeder på akvarelpapir med voksfarver og Ecoline (flydende akvarel) ud fra devisen: voks skyr vand! Vi skal også prøve at lave billeder på tallerkener af træ med Ecoline og voksfarver ud fra samme devise.

Mulighederne for at udfolde sig kreativt er mange på årets malerhold. Der kan arbejdes rummeligt og skulpturelt med lufttørrende ler. Der kan tegnes med Poscatusser. Der kan arbejdes med skitser som oplæg til at arbejde med et endeligt maleri på lærred.

I får et indblik i, hvordan kunstnere bliver inspireret af hinanden og der stiftes bekendtskab med cobra-kunsten og hvad dens indflydelse har givet billedkunsten frem til i dag.

Om Underviseren:
Karoline Kampmann født 1958, fra København og uddannet på Billedskolen i København og OCAD (kunstakademi Toronto) N-Zahle seminarium. Karoline er billedkunstner og underviser. Underviser til hverdag på Billedskolen i Tvillingehallen og Thorvaldsens museum. Begge steder med forskellige workshops.