Alder: fra 10 år

Underviser: Thomas Grønbæk Andersen

Discgolf er en populær udendørs aktivitet, hvor alle kan være med. Det er også en teknik-sport hvor ens største modstander er en selv. Dette betyder at man kan spille og nyde spillet sammen på tværs af alle niveauer og aldre, hvilket giver familiemedlemmer, der har forskel i fysiske kapaciteter, muligheden for at blive udfordret på lige fod og finde en fælles udfordring sammen i naturen.

På holdet vil du blive introduceret til Discgolf, reglerne og forskellige teknikker. Vi kommer blandt andet til at lære om de forskellige typer kast og hvordan man får mest muligt ud af dem. Vores fokus kommer dog altid til være at vi har det sjovt og hygger os med sporten, uanset om man er begynder eller øvet.

Vi vil bruge det meste af vores tid på Livøs egen Discgolf bane, som har 9 huller og er designet af Karl Johan Nybo, som er mangeårig Danmarksmester i Discgolf og tidligere nr. 3 på verdensranglisten.

Hvis nu vejret skulle gå hen og blive meget dårligt nogle af dagene, eller vi bare har brug for en pause, så har vi mulighed for at gå indenfor og spille nogle fede brætspil i stedet.

Det er en god idé at medbringe praktisk tøj og fodtøj, så du kan stå fast. 

Det vil være muligt at låne begynder-discs og du er også velkommen til at medbringe dit eget sæt.

Om underviseren: Mit navn er Thomas Grønbæk Andersen, jeg er 28 år og har været deltager på Livø siden 2021, både i uge 28 og 29. Jeg fandt Discgolf i foråret 2023 hvor jeg blev fuldstændig grebet af sporten, og har dyrket det lige siden.