Vi vil gerne byde dig velkommen til nye begivenheder i SFOF resten af 2021. Vi har som alle andre ligget underdrejet, men selvom du ikke har hørt så meget fra os, er vi her stadig og har travlt med at gøre SFOF til en aktiv organisation.  

Livø 

Vi glæder os til at mødes på Livø igen til sommer. Planlægning af ugerne er stort set på plads, og igen i år kan man deltage i uge 29 og 30. Som noget nyt starter vi også en uge 28. Den bliver lidt kortere end de to andre uger – fra søndag til fredag. Ugerne 29 og 30 bliver som altid – fra lørdag til lørdag. I første omgang bliver der lagt program ud på Facebook, indtil vi har fået vores nye hjemmeside op at køre. 

Ny hjemmeside 

Vi lancerer en ny hjemmeside, der lever op til tidens multiplatformkrav og med professionelt tilsnit - kommentarer er velkomne! Her foregår tilmelding til Livø i lighed med de foregående år. Hjemmesiden bliver mere opdateret, tidssvarende og kommer til at indeholde informationer om vores aktiviteter, vores lokalafdelinger, nyheder og praktisk information.  

Andre aktiviteter 

Vi planlægger også andre aktiviteter på Livø, som du i den nærmeste fremtid vil kunne læse om på vores hjemmeside og på vores FaceBook side. Vi vil desuden også fortsat kunne tilbyde attraktive priser på rejser til europæiske byer i samarbejde med DEO. Her kan du også holde øje med vores forskellige tiltag i forhold til COVID19 rejserestriktioner.

Lokalafdelinger 

SFOF arbejder for at oprette flere lokalafdelinger. Vi har oprettet nye i Rudersdal og Lyngby-Taarbæk og flere er på vej. Her har vi lavet spændende programmer af meget forskellig karakter lige fra et projekt om medborgerinddragelse til kurser i bæredygtighed eller tysk historie.  

Når coronaen tillader det, indkalder vi til møde for eksisterende og eventuelt kommende lokalafdelinger, hvor vi håber at udvikle et godt samarbejde mellem afdelinger, så man kan lære af hinanden og få spændende aktiviteter lokalt. Her vil komme mere information om de enkelte lokalafdelingers arbejde.  

Konference og kurser 

SFOF planlægger også en konference i Vesthimmerland kommune for borgerne der. Titlen på konferencen er ”Bæredygtigt iværksætteri”. Vi sætter fokus på ildsjæle, som har udviklet bæredygtige virksomheder, igangsat begivenheder i lokalområder og på hvad der skaber grundlag for udvikling af nye ideer.  

Vi planlægger desuden en række kurser, bl.a. i at lave podcast, skrivekursus etc. Alt dette kommer der mere information om senere. I det hele taget: hold øje med vores sider i den kommende tid.  

Medlem 

Det er også tid til at forny dit medlemskab. Vi håber, at du fortsat har lyst til at støtte os gennem dit medlemskab. Du modtager særskilt mail med link til tilmelding.  

Her er link til vores sider:  

https://www.sfof.dk/  

https://www.facebook.com/SFOFdk  

https://www.facebook.com/sfoflivo/   

 

På SFOF´s vegne 

Dorte Nørbo