Generelt om børneaktiviteter på Livø - imens de voksne er i studiekredse:

De seneste år har der været rigtig mange børn med på Livøferie i uge 30, det er rigtig dejligt. Vi forsøger at lave aktiviteter og grupper for børnene, så alle kan føle sig trygge og også finde en eller flere gode kammerater i gruppen, som de kan få det sjovt med i løbet af ugen. Derfor opdeler vi først børnene i grupper, når vi ved hvor mange der kommer i år. Nogle år har vi derfor også flere børnegrupper fx en for de 3-4 årige og en for de 5-6 årige , en for de 7-9 ..osv. I tilmeldingssystemet tilmelder du dit barn børnelejr efter barnets alder, og hvis du som forældre har et ønske om at dit barn følges med bestemte andre børn må du gerne skrive til os på forhånd anne@vikasku.dk

Og ellers snakker vi om det når vi mødes på Livø.

Børnelejr 3-5 år

Vi glæder os til at være sammen med alle de dejlige børn på Livø til en rigtig sjov og hyggelig uge, hvor vi skal lege, synge, høre historier og selvfølgelig gå på opdagelse på Livø.

Der er også mange dyr på øen, som vi skal rundt og besøge, f.eks. hønsene og kattene på gården, køerne på marken, frøerne i skoven og krabberne ved stranden.

Vi skal også se, om vi kan finde nogle af rumpenissernes spor rundt omkring på Livø. Rumpenisser er meget søde og bor i skoven og er lidt bange for mennesker, men man kan være heldig at finde en lille hue, skinnerne fra deres togbane, rester af deres mad eller andre ting.

Medbring en turtaske, drikkedunk og tøj til al slags vejr.

Vi glæder os til en dejlig uge med jer!

Kærlig hilsen Børnepasserne