Alder: fra 14 år

Underviser: Lars Christensen

Antal deltagere: 15

Holdgebyr: 200 kr.

Kernen i denne studiekreds er at tegne efter virkeligheden. Det, at kunne få sin figur, opstilling, emne til at være inden for papirets rammer. Derfra kan vi male akvarel, tegne med kul, stort format og helt lille. Eleverne kan stå model for hinanden i deres sommertøj, og de kan tegne et studieemne - natur.

I løbet af ugen kan du opnå færdigheder til at arbejde selv. I studiekredsen er det afprøvning af tegneteknikker - og udenfor studiekredsen er det øvelse, der får teknikkerne til at hænge ved.

I linket https://photos.app.goo.gl/dnXH6UoF8JcNEqtX7 kan du se se eksempler på tegning efter virkeligheden, skov, strand, portræt, opstilling mv.

Om Underviseren:
Lars Christensen, født 1958, fra Ringsted, og uddannet på Billedskolen i København 1976-77 og Det Jyske Kunstakademi 1981-87. Lars er billedkunstner og altmuligmand og har erfaring fra undervisning som gæstelærer på flere højskoler, aftenskoler og daghøjskoler. Kernen i min kunstneriske færden er tegningen - iagttagelsestegning som udgangspunkt for grafik, skulptur, maleri, ler.

Kontakt: coglars@gmail.com

Lars har tidligere undervist på SFOF LivøFerie.