Alder: fra 10 år

Underviser: Gunvor Johansen

I denne uge er det jer, der laver reglerne!

Vi skal sammen udforske øen og opfinde nye challenges til et spil eller eventyr som I skal skabe. Vi skal se på naturen med designerens øjne og udforske omgivelserne som en opfinder.

Hvad kræver det af jer? Lyst og vilje, så hvad enten du aldrig har kravlet i et træ før eller du har designet 17 skattejagter og 15 orienteringsløb, så kan du deltage i skabelsen af et Adventure Game på Livø.

Jeres kreative evner skal udfordres og når ugen er omme, har I skabt en grundform til et 3 dimensionalt spil, og sidst på ugen sender vi nogle hold af sted på jeres spil/eventyr, der skal klare jeres udfordringer og spille efter jeres regler, for i denne uge er det jer der bestemmer.

Velkommen til en uge med Adventure Game!

Om Underviseren:
Gunvor er uddannet designer og frisør og har været selvstændig i 13 år. Lige for tiden er hun i gang med at uddanne sig til folkeskolelærer og har en vild ambition om, at designe actionpacked undervisning til folkeskolen, så børnene slipper for at kede sig. I sin fritid svømmer hun nogle gange 1000 m og læser bøger om polarforskerne. Hun elsker at arbejde med Photoshop og Illustrator og er vild med at strikke. Gunvor taler
engelsk, tysk, italiensk og norsk med Stavanger dialekt.