Fra 15 år.

 

Studiekredsen går ud på, at vi skal hygge os med madlavning over bål og andre alternative madlavningsmuligheder udenfor. Vi skal også snakke/diskutere emner som både kan være politiske og moralske, men som vil tage udgangspunkt i bæredygtighed og den natur der er omkring os, og vores forståelse af den.

 

Vi skal have fokus på at bruge råvarer der er i sæsonen og have fokus på hvordan vores madvalg påvirker naturen omkring os og hvordan vi minimerer klimapåvirkningen i forhold til hvad vi spiser. Vi skal ud at finde mad i naturen på Livø, vi skal lave en masse grøntsager på bål og anvende mange forskellige metoder til dette. Vi skal ryge fisk og grøntsager med grill-starter, gryder, dørslag og andet. Vi skal udvide forståelsen af hvordan vi kan lave mad med ild og ryg. Kort sagt: alle mulige måder at tilberede mad på udenfor.

 

Underviser 

Pelle Roesen, mangeårig livødeltager. Har stået i mesterlære i færdighederne omkring bål og mad og har generelt fritidsinteresser som jagt, svampesamling og fiskeri.

Kontakt: Pelle_Roesen@hotmail.com

 

Max 12 deltagere

Holdgebyr: 300 kr. til brænde og madvarer.