Aldersangivelse: Selvstændige 12-årige og opefter

I denne studiekreds får du et indblik i hvordan man kan redesigne eller upcycle gamle tekstiler og på den måde forlænge deres levetid. Vi skal diskutere bæredygtighed og ansvarligt forbrug med udgangspunkt i forskellige tekstile håndværksteknikker, og i slutningen af ugen har du lavet din helt egen pude af genbrugsmaterialer, med de nye teknikker du har lært.

Studiekredsen er tilrettelagt som en designproces, hvor vi gennem forskellige stadier som indsamling af inspiration, idégenerering og skitsering udvikler et gennemtænkt design, før vi kaster os ud i at lave det færdige produkt.

Du får mulighed for at afprøve teknikker som broderi, patchwork, applikation og plantefarvning, og en forudgående erfaring med håndarbejde er ikke en forudsætning for at være med!

Studiekredsen er for dig, som gerne vil have nogle konkrete værktøjer, til at træffe mere bæredygtige valg i hverdagen, men OGSÅ for dig som bare synes det er sjovt at udfolde dig kreativt.

Underviser: Nathalie Türck Østergaard

Jeg er 26 år, og læser Moderne Kultur på Københavns Universitet. Jeg har to højskoleforløb på Krabbesholm Højskole og Dagshøjskolen Vera i bagagen, hvor jeg blandt andet har fået et større kendskab til de tekstile teknikker i praksis. Jeg har i 3,5 år arbejdet som underviser i designprocesser på Designmuseum Danmark, elsker håndværk og har en lillebitte virksomhed hvor jeg syr forskellige småting af 100% genbrugsmaterialer.

Deltagergebyr: 100 kr til materialer

Kontaktoplysninger: mail//tlf: nathalieoestergaard@hotmail.com 28724620