Kom og spil med Danmarksmesteren på Livøs nye disc golf bane.

Alder: fra 10 år

Disc golf er eksploderet under Coronaen, de ca. 80 baner vi har i Danmark er blevet meget populære. Det er en sund udendørs aktivitet for hele familien. Disc golf er i kraftig vækst. Det er gratis at spille på de forskellige baner, man skal bare have en enkelt disc /frisbee i baglommen. Antallet af disc kan dog hurtigt vokse, hvis man begynder at nørde det. 

Hvad er disc golf?

Køllen er blevet skiftet ud med armen, bolden er udskiftet med en frisbee/disc, og hullet i jorden er nu en kurv med kæder der griber discen. Der er normalt 18 huller på en bane. Man kaster fra et bestemt sted til kurven. Den der bruger færrest kast er vinderen.

Vi kommer til at arbejde med 3 forskellige disc: putter, midrange og driver. Putte træning, indspil, og drives. Alle dage starter vi på fodboldbanen/engen. Første dag med et lille show med forskellige kast. Vi vil hver dag slutte lektionerne af med en 9 hullers hygge runde på Livøs disc golf bane.

Underviser, Karl Johan Nybo: Jeg har spillet disc golf siden 2004, blev Danmarksmester i 2006 og er nu 13 gange Danmarksmester. Jeg har siden 2007 været jorden rundt, til de største turneringer Ca. 2,5 md. om året. Jeg har været nr. 3 på Verdensranglisten. Jeg elsker at kaste med frisbee og vil gerne dele min glæde med jer, både ved at fortælle om mine eventyr og selvfølgelig prøve at lære jer at kaste med frisbee/Disc`s. Jeg har igennem 4 år designet 9 huller på Livø feriecenter. Hullerne er teknisk udfordrende ikke så lange, men op og ned og en skov af træer man skal finde de forskellige linjer i.

Praktisk information: Det vil både være muligt at låne og købe disc. Et begyndersæt koster 300kr. Fodtøjet er det vigtigste, så man kan stå fast.  Der kan forekomme brændenæller på disc golf banen, så hvis man vil spille i shorts vil jeg anbefale fodboldsokker. En drikkedunk med vand lidt frugt eller en müslibar er altid godt at have i lommen.

Max deltagerantal på holdet: 12

Deltagerbetaling: 200kr

Se mere på denne video