Underviser: Felicia Edelbo-Christensen

Alder: Fra 10 år og op, primært henvendt til unge og store børn, men alle er velkomne

Vi skal arbejde med at udtrykke os fysiskt med kroppen! I løbet af ugen, skal vi lære hinanden bedre at kende, lege og arbejde med fysisk teater, samt kigge på, hvilke dramaer, der gemmer sig i de 17. verdensmål.

Det er tanken, at vi hen mod slutningen af ugen vil lave en lille visning af det, vi har arbejdet med. Det kommer helt sikkert til at blive sjovt, spændende og udfordrende! Vi tager udgangspunkt i det hold, som bliver formet, så vær ikke bange, for at hoppe med på holdet, om du er nybegynder eller har arbejdet med teater før.

Som udgangspunkt vil vi prøve at arbejde udenfor så meget som muligt; så tag gerne tøj med til at kunne arbejde under forskellige vejrforhold! Derudover er tanken, at vi skal arbejde fysisk med vores krop, så tag tøj på, som må blive lidt beskidt og som du kan svede i.

Felicia Edelbo-Christensen er et af Danmarks unge teatertalenter. Lige nu studerer hun fysisk teater i Sverige på Nordiska Teaterskole i Göteborg. Hun har gennemført Aalborg Talentakademis 3-årige uddannelse i teater, TGK, og har spillet med i flere forestillinger bl.a. på Aalborg Teater og Betty Nansen Teatret i KBH. Felicia er 23 år gammel og hun glæder sig helt enormt meget til at møde jer!

Kontakt: Felicia.ec@gmail.com // +45 60732920

Deltagergebyr: Så vi forbruger så lidt nyt som muligt, vil vi arbejde med de rekvisitter og materialer, som findes i naturen - og på loftet! Derfor intet deltagergebyr!

Max deltagerantal: ca. 15