Det halvgale halmballe halbal

 

Undervisere: Simon Bekker og Anne Mette Visti Rasmussen

Alder: Fra 16 år – skindød.

 

Holdet henvender sig til dig der gerne vil spille i band, synge og swinge sammen med os andre. Alle niveauer kan være med, det handler blot om at deltage og putte sin gode energi ind i gruppen. Så hvis du har en lille hemmelig spillemand eller -dame i maven er det nu, de skal lukkes ud! Alle instrumenter er meget velkomne, vi former holdet efter hvem der møder op.

Vi spiller god musik som andre har skrevet, der er ingen nye akkorder, ord eller temaer – det er 100% bæredygtigt genbrug. For at sætte trumf på øver vi også nogle gange helt uden strøm. Det kan simpelthen ikke gøres mere grønt.

Simon Bekker er uddannet fra konservatoriet i Aarhus. Musiker og underviser med mange års erfaring i at spille og undervise især på øer. Livø, Grønland og Sjælland kan nævnes. I undervisningen prioriteres en favnende tilgang til musikken; det er for alle og med alle, der vil. 

Anne Mette Visti Rasmussen er musikterapeut, sanger og musikunderviser med mange års erfaring som vokalist i forskellige orkestre og vokalgrupper.

 

Kontakt: simbek@gmail.com // tlf 23256525

Antal deltagere på holdet: ca. 15

Holdgebyr: 175,- for leje af lydudstyr m.m.