På Havkajak-Livø er der garanti for masser af fællesskab, masser af grin og masser af sjove udfordringer.

Som den eneste studiekreds, ser vi hele Livø fra vandsiden – og det er smukt.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, så garanterer vi, at alle vil få den fedeste oplevelse.

Der bliver taget hensyn til den enkeltes ønsker og behov, således alle får en max. herlig uge med kajakken, vennerne og Livø.

Vi opfylder Søfartsstyrelsens regler omkring kajakker, sikkerhed og udstyr. Vi øver/leger nogle sjove redningsøvelser, så vi altid kan redde hinanden på vandet.

Som noget af det faste i ugen er bl.a. ”Livø-rundt” i kajakken. En herlig og smuk tur med pauser og sjove indslag. Et kryds over Limfjorden til Rønbjerg, hvor vi spiser is, fiskefrikadeller mm.. turen hjem går via ”Tappen”, hvor vi kommer tæt på de mange nysgerrige sæler.

For dem, som har lyst og mod på at nørde med lidt balanceøvelser, ro teknik, styretag og grønlændervendinger, så vil vi også afsætte tid til dette.

Alt afhænger også af vejret – så får vi blæst og bølger, så er der masser af sjove udfordringer og surf i dem. I øvrigt ligger Livø således, at der altid er læ et eller andet sted for dem, der vil have roligt vand.

Er du ikke meget vandskræk – så tilmeld dig endeligt.

En pakke/medbring-liste med mere info bliver sendt til deltagerne.

Vi glæder os til at se jer alle sammen.

Gitte Siglev

Søren Jensen

Torben Olsen

Vi er DGI-havkajakinstruktører/vejleder med masser af undervisningserfaring + erfaringer fra havkajakekspeditioner rundt om i verden.

 

Pris for leje af kajak og udstyr :  650 kr.

Aldersgrænse :  15 år