Alder: Fra 10 år

Undervisere: Alexandar Hjorth og David Hjorth

Antal deltagere: 12

Holdgebyr: 40,- til print

Holdet henvender sig til dig, der gerne vil arbejde med foto og video sammen med andre. Alle niveauer kan være med, det handler om lysten til at fange nuet i foto og video i et kreativt fællesskab. Så hvis du har en smartphone eller et digital kamera er du velkommen!
På Foto og videoholdet har vi som udgangspunkt et nyt tema hver dag. Men vi er helt klart fleksible og former studiekredsen ud fra gruppen og jeres ønsker! Dagene kunne f.eks. se således ud:

1. Green screen, indendørs: kreative foto/video
2. Natur: Vi går rundt på øen og tager landskabs- og makrofoto sammen med naturholdet
3. Action: vi laver foto og video af os selv, der skyder med bue, boldspild, udspring i vand m.m.
4. Film: Vi laver en kortfilm, som vi selv finder på.
5. Dokumentation: Vi tager foto/video af alle de andre hold

Alle dage slutter med redigering af foto og video.

Vi kommer til at arbejde med foto og video redigering i Imovie og et par andre apps. Medbring gerne pc og smartphone med Imovie. Billedbehandling kan være i Photoshop eller Lightroom, eller det du selv allerede bruger. Der vil være mulighed for at låne en pc til redigering, og vi kommer til at arbejde sammen og hjælpe hinanden i redigeringen.

Her kan du se et eksempel på en kortfilm, som Alexander har lavet.

Alexandar og David er begge erfarne fotografer. Alexandar har bl.a. undervist flittigt på aftenskoler de sidste 15 år i foto, og David har arbejdet som portrætfotograf. David er ny uddannet multimediedesigner og har stor erfaring med de kreative fotos. Alexandar er til dagligt musikskolelærer. Begge har undervist i foto på Livø før.

Kontakt: Djxandar@gmail.com // tlf 26203530