Alder: Fra 8 år og gerne hele familien samlet

Underviser: Alexandar Hjorth

Antal deltagere: 12

Lav en kortfilm - med action, teatersport og musik!

Holdet henvender sig til dig der gerne vil lave sjove og flotte videoer, som vi selv skaber fra bunden og til sidst sætter sammen til en kortfilm. Der er ingen forudsætninger for at være med, men hvis du har en smartphone, et videokamera, et instrument - så tag det med! Jeg lægger vægt på jeres ressourcer og former indholdet ud fra jeres ønsker. Men målet er: hver dag sit tema og sin video. Altså fire dages video der sættes sammen til en kortfilm, og hver dag har sit tema:

  1. Musik: Vi indøver og filmer musiknumre, som skal bruges i filmen både som musik video og underlægnings musik. Gerne TikTok-dansevideoer hvis nogen har lyst.
  2. Teater: Vi laver teatersportsøvelser, laver et vejledende manuskript og filmer løs
  3. Action: Vi laver teatersport igen og opfinder actionscener til filmen og filmer løs rundt på øen
  4. Film: Vi redigerer filmene, laver animation og tekster, tager greenscreen-fotos af os selv og laver en flot plakat. Filmen vises den sidste aften

Alle dage slutter med at samle film/foto på en pc. Hvis du i forvejen er rigtig god til at redigere video på en app på din smartphone, er det helt suverænt. Man kan være med alle dage eller kun udvalgte!

Her kan du se et eksempel på en kortfilm, som Alexander har lavet.

Alexandar er uddannet musikskolelærer og fotograf. Alexandar arbejder med at producere en ugentlig videofilm på sin arbejdsplads og har siden 2000 arbejdet aktivt med video og foto. Alexandar har været med i teatersportsgruppen for meget af det gode og bruger teatersport i sin undervisning. Alexandar underviser skoleklasser i samspil fra 2.- 7. klasse og er korleder for 2 voksenkor og et børnekor.

Kontakt: Djxandar@gmail.com