Sangskriverne

Max antal deltagere på holdet: 12

Alder: fra 15 år

De nye toner af Livø skal skabes - og det kommer du til at være med til på sangskriverholdet. Livø er et perfekt sted til at skabe noget fra bunden, da der er små oaser overalt, hvor man kan sidde og lade kreativiteten få frit løb. Med spændende, kreative benspænd hver dag, får du mulighed for at dykke ned i sangskriverkunsten under supervisering af Esben Svane.

 

Selv om du måske ikke har skrevet sange før, skal det ikke holde dig tilbage. Hvis lysten er der til at udfolde dig kreativt, vil du få de nødvendige redskaber og hjælp til at skabe en håndfuld sange i løbet af ugen. Det er dog en god idé at du enten kan spille et instrument eller har leget med tekst før. Skriv / Ring evt. til Esben på 52 19 54 24, hvis du er i tvivl.

 

Man kommer til at arbejde i både to- og tremandsgrupper, men kan også få muligheden for at arbejde alene en dag eller to, hvis det ønskes. Vi laver også et par spændende kreative, skriveøvelser i løbet af ugen. Der vil blive skrevet sammenlagt 20-25 nye sange i løbet af ugen, og hver deltager kommer hjem med ca. 5. sange i bagagen.

 

Det er en fordel at medbringe et instrument. I tilfælde af at du ikke spiller/medbringer et instrument, skal der gives besked til Esben Svane på esbensvane@hotmail.com

Esben Svane er kunstner, musikproducer og sangskriver, og har bl.a. arbejdet med Søs Fenger, Iris Gold, Michael Falch, L.I.G.A og Soluna Samay.