Hvad er LivøFerie?

LivøFerie er en perfekt blanding af højskoleferie og familieferie.

Det er en aktiv og engagerende sommerferie for alle på en af Danmarks smukkeste økologiske, bilfrie øer.  Livøferie er unik, fordi generationerne mødes på tværs fra alle områder af Danmark. Her er plads til både spædbørn, teenagerne, singlerne, de gamle og alle dem midt imellem.

Vi er 150-250 sommerglade mennesker i alle aldre, der er samlet på Livø i hver uge. Sammen danner vi et fællesskab, en slags lille landsby.

LivøFerie er for dig, der gerne vil på ferie med familien, engagere dig i mennesker og samtidig begejstres og lære nyt. Du er med til at skabe indholdet.

Lær noget nyt hver dag

Hver dag er der fire timers holdundervisning. Der er et nyt program hvert år kan du tage på et biavlerkursus, blive inspireret til hvordan din hverdag kan blive mere bæredygtig, lære at spille på alt fra guitar til trommer eller bruge naturen som inspiration til kunstneriske udtryk. Der er noget for alle aldre og ønsker.

Det er det, der gør LivøFerie helt særlig. Vi samler Danmark bredt og vidt. Alle aldre og alle interesser er velkommen.

Om eftermiddagene og aftenerne er der mulighed for at slappe af, lytte til foredrag, diskutere livets små og store spørgsmål, gå ture i den storslåede natur, bade, spille bold eller petanque, finde ro i skoven og meget andet. Som deltager er du med til at skabe aktiviteterne for ugen.

 

Læs mere i vores FAQ her.

 

...og læs om ALT det praktiske her.