Bliv frivillig eller underviser på Livø

Synes du det er lidt dyrt at deltage? Så bliv frivillig!

På Livø er der gode muligheder for at involvere sig og bidrage til at alle deltagerne får en dejlig uge. Alle, der arbejder med LivøFerie er frivillige pånær underviserne, der får løn for de undervisningstimer, de underviser.

Hvert år har vi brug for frivillige, der kan sikre en god oplevelse for deltagerne. Du kan læse mere om de forskellige roller nedenstående. Vi hører gerne fra dig, hvis du er interesseret i at blive frivllig eller underviser på Livø. Vi sikrer dig at det er sjovt, du får styrket dine kompetencer og at du får mange nye venskaber med dig fra øen.

Uge-koordinatorerne

Hver uge har 3 af slagsen. Ugekoordinatorerne er dem, der sørger for at finde undervisere og få et solidt program på plads, hvor der er aktiviteter for både små, store, mænd og kvinder. På selve ugen sørger de for at alting går op i en højere enhed. 

Undervisere

Hver uge har mellem 11-15 hold. Hvert hold med voksne deltagere har en underviser, som får løn for at undervise. Underviseren betaler selv sin transport til og fra Livø og derudover et beløb for sit eget ophold og mad i løbet af ugen. (man har som underviser mulighed for at søge dobbelthusføring på sin side på skat.dk)

Hjælpe-lærere

Hvis et hold har unge deltagere (under 18 år), så er der ofte tilknyttet en hjælpelærer. Hjælpelæreren får betalt sit ophold samt transporten til og fra Livø. 

Børnekoordinator og børnepasser

Som børnepasser sørger du for at Livøs børn har det dejligt, sjovt og rart. Du er helt sikkert den, der får den bedste løn: Nemlig kram hver dag. Derudover får du betalt dit ophold samt transport til og fra Livø. Børnelejrene har endvidere en børnekoordinator tilknyttet, der sørger for at finde børnepassere, at købe legetøj ind og så videre. Hver uge har 1 børnekoordinator og 3-6 børnepassere. Du arbejder lidt over 4 timer hver dag (mens forældrene er i studiekreds).