Snak og æd

Fra 16 år


Max 12 deltagere

Holdgebyr: 300 kr. til brænde og madvarer.


Studiekredsen går ud på, at vi skal hygge os med madlavning over bål og andre alternative madlavningsmuligheder udenfor. Vi skal have fokus på at bruge råvare der er i sæson og mulighederne for at bruge naturen i madlavningen over bål.


Vi skal have ryge med grill-starter, gryder, dørslag og andet. Vi skal udvide forståelsen. Vi skal ryge alt fra kød og ost til fisk. Vi skal selvfølgelig også rundt i naturen og prøve at smage på Livø.


Derudover skal vi bage brød over bål, lave mad, hvor vi graver maden ned i jorden, og pakker kødet ind i salt-dej og derefter ind i bålet, kort sagt: alle mulige måder at tilberede mad på udenfor.


Og så skal vi diskutere forskellige emner. Diskussionerne kan være alt fra det rent politiske til emner med mere moralsk og etisk indhold.

Lærer: Pelle Roesen, mangeårig livødeltager. Har stået i mesterlære i færdighederne omkring bål og mad.
Kontakt: Pelle_Roesen@hotmail.com