LIVØ NEWS

Fra 13 år

250 kr. Til printerleje og redigeringsprogram mm.

Medbring: Computer/tablet til at skrive på, kamera eller mobil til at fotografere med og en blok/notesbog. 

Max. 20 deltagere

Holdet hvor vi laver en avis - til dig der gerne vil lære om grep og 

muligheder i den skrevne presse.

  • Hvad sker der på øen klokken 6.15 før lejren vågner?
  • Hvem kan fortælle det bedste Livø-minde? Hvilket liv lever deltagerne årets
  • øvrige 52 uger?
  • Hvilken personlighed gemmer sig egentlig bag færgemanden, forpagteren eller hende den unge sangerinde på Laderock?

Der er uendelige ufortalte historier på Livø, der venter på at se dagens lys. Hver dag skaber vi sammen smil, inspiration og tanker, der fortjener at blive delt.

Vil du være med til at grave i alt det lejrdeltagerne ikke vidste, at de gerne ville vide?

Vi skal skrive portrætter, lave billedskabende reportager og danne rammerne for en debatsektion, alt imens vi har det sjovt og bruger vores kreative sans.
Vær med, når vi for første gang får vores helt egen lejrpresse. Vær med til at skrive, fotografere, tegne eller finde på satire til bagsiden. Ud over, at du får en uge med sjov og spas, kommer du også til at lære om nyhedskriterier, formidling og interviewteknik. Der bliver brug for unge som gamle - og Livø-veteraner på lige fod med dig, der er med på øen for første gang. Og så er det underordnet, om du har en kæmpe passion for det skrevne sprog, fotograferer i stribevis eller blot gerne vil være med til at lege. For det er dét, vi skal. Vi skal lege, at vi er et ægte medie. Så vikommer til at producere en rigtig avis, lave ægte interviews og forsøge at få så mange læsere som muligt.

Underviser:

Johanne Frederikke Mortensen er 23 år og journaliststuderende på Syddansk Universitet, studentermedhjælper hos DR Fyn og producerer min egen podcast. Og nu skal jeg så også skabe en avis sammen med jer -
og ikke hvor som helst. Men på den ø, hvor jeg var på min første lejr, før jeg kunne gå. Øen, hvor jeg har tilbragt hver og én af mine somre. Så jeg ved, hvor nogle af historierne kan gemme sig på denne ø, og at alle lejr-deltagerne har deres egne. Jeg ser frem til, at vi sammen graver dem frem og formidler dem.

Kontaktoplysninger:
Johanne Frederikke Mortensen
Tlf: 28706248

Mail: johannefrederikkemortensen@gmail.com